Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija / Pixabay.com Poteškoće u prometu zbog vode na kolniku, zatvorena i cesta u Podgori

Poteškoće u prometu zbog vode na kolniku, zatvorena i cesta u Podgori

Izvještaj HAK-a

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8), izvijestio je Hrvatski autoklub. Poziva, stoga, vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I.skupina).

Zbog vode na kolniku zatvorene su: DC36 u Karlovcu i na dionicama Karasi-Blatnica Pokupska-Koritinja-Šišljavić-Rožen Breg te Gradec Pokupski-Lijevo Sredičko, DC228 Ozalj-Karlovac u mjestu Gornje Mahićno, ŽC5153 Gornji Kosinj- Bakovac, ŽC3143 Ozalj (ŽC 3297 - Zorkovac na Kupi - Gornje Pokupje (D228), ŽC3297 u mjestu Podbrežje, ŽC3140 dionica Brihovo - Zaluka Lipnička, lokalna cesta LC34148 Janja Gora-Lapat (D42)/Općina Plaški, ŽC3142 Novigrad-Jarče Polje (D3)-kod pilane Miljavac.

Prekinut je promet na županijskoj cesti ŽC6198 u Gornjoj Podgori zbog odrona. 

Vaša reakcija na temu