Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POŽAR NA RIVI Izgorjelo je deset motora, građani i turisti pokušali ugasiti vatru

POŽAR NA RIVI Izgorjelo je deset motora, građani i turisti pokušali ugasiti vatru

Kada su stigli vatrogasci vatra je zahvatila sve motore parkirane na jednom mjestu

Malo iza 13 izbio je požar na splitskoj Rivi. Gorjeli su motori parkirani uz južni zid Dioklecijanove palače. Danijell Nikolla dotrčao je iz restorana i spašavao motore.

- Da nije bilo građana koji su uskočili u pomoć nastala bi veća materijalna šteta. Građani su uskočili u pomoć, makli su većinu motora i automobila koji su bili u doticaju. Zapalili su ruke jer je lim bio vruć, ali su pomogli. Vatrogasci su na sreću došli brzo i uspjeli su spriječiti veću štetu - ispričao je očevidac Danijell Nikolla koji je bio u svom restoranu nedaleko od Rive gdje je izbio požar. 

Dotrčao je i s drugim građanima i turistima pokušao ugasiti požar. Sirijac Abdul, turist iz Njemačke, razbio je staklo na BMW kako bi ga odgurali od vatre. Nisu trebali, kaže Željko Selak iz JVP Split, sebe su ugrozili. Izgorjelo je deset motora, još nekoliko ih je nagorjelo. Kad smo došli, vatra je zahvatila sve motore parkirane na ovom mjestu. Nažalost, nismo ih uspjeli spasiti, kaže Selak.



Vaša reakcija na temu