Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predao se osumnjičeni za brutalno premlaćivanje 20-godišnjakinje u centru Splita

Predao se osumnjičeni za brutalno premlaćivanje 20-godišnjakinje u centru Splita

Toni Višić došetao je do Prve policijske postaje u društvu branitelja Vinka Gulišije

Bivši boksački prvak u juniorskoj kategoriji, 29-godišnji Toni Višić, predao se jutros policiji koja ga je od petka tražila zbog brutalnog premlaćivanja 20-godišnjakinje ispred kluba Central u samom središtu Splita. 

Višić se pojavio u Prvoj policijskoj postaji u društvu branitelja Vinka Gulišije. Tijekom dana privest će ga na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu, najvjerojatnije uz kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. 

Djevojka je prebačena u bolnicu, ima teške ozljede glave i oka te frakturu vilice. Višić ima svoju verziju priče. Navodno je i on dobio nekoliko udaraca po glavi nepoznatim predmetom. 

Vaša reakcija na temu