Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: S K from Pixabay PRODALA HOTELE PA OSTALA BEZ LOVE Kontroverznoj Ukrajinki ispred kuće nestala torba puna para, slučaj istražuje policija

PRODALA HOTELE PA OSTALA BEZ LOVE Kontroverznoj Ukrajinki ispred kuće nestala torba puna para, slučaj istražuje policija

Prijavljena je utaja

Ukrajinka Tetiana Glyniana, koja je prije tri mjeseca kupila tri splitska hotela pa ih ovaj tjedan prodala, prijavila je policiji nestanak torbe pune novca. Torbu je ostavila ispred kuće u Brelima, a onda je primijetila da je više nema. U torbi je bilo 20-ak tisuća eura te još neke dragocjenosti. Za sada u policiji nema konkretnih rezultata, kriminalističko istraživanje je u tijeku. Slučaj se vodi kao utaja po prijavi Ukrajinke. 

Glyniana je vlasnica tvrtki koje su godinama hranom opskrbljivale ukrajinsku vojsku, a za njenu kupnju hotela doznalo se iz ukrajinskih medija koji su istaknuli i nekoliko afera s isporukom hrane po visokim cijenama. U Splitu je u nekih mjesec dana stekla udjele u tvrtkama koje vode hotele, no jučer je u Sudskom registru zavedena promjena. Glyniana je i dalje osoba ovlaštena za zastupanje, no kao jedini član trgovačkih društava navodi se Dijan Jahjefendić, bivši suprug glumice Ane Gruice.

Vaša reakcija na temu