Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PROGNOZA ZA DALMACIJU Sunčano i vrlo toplo

PROGNOZA ZA DALMACIJU Sunčano i vrlo toplo

Najviša dnevna temperatura između 24 i 29 °C

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda danas će u Dalmaciji biti sunčano i vrlo toplo. Od sredine dana mjestimice će puhati umjeren jugozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 24 i 29 °C.

Izvješće Pomorskog meteorološkog centra Split DHMZ-a 

Upozorenje

Ponegdje je moguća magla.

Stanje

Nad Jadranom se zadržava anticilklonalno polje koje podržava stabilno vrijeme.

Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati

Tiho ili vjetar promjenjivog smjera 4-12, na južnom i dijelu srednjeg Jadrana sjeverozapadni i zapadni, poslijepodne uz obalu ponegdje i jugozapadni vjetar 6-16 čvorova. Od sredine dana na sjevernom, prema večeri i na dijelu srednjeg Jadrana jugo i jugozapadnjak 6-16 čvorova. More 1-2, na južnom i dijelu srednjeg Jadrana 2-3. Vidljivost 10-20 km, mjestimice oko 4 km zbog sumaglice, a moguća je i manja od 1 km zbog magle. Pretežno vedro, na sjevernom Jadranu ponegdje umjerena naoblaka.

Vremenska prognoza za sljedećih 12 sati

Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Na južnom i dijelu srednjeg Jadrana slab do umjeren sjeverozapadnjak će oslabjeti te prema jutru okretati na slabo jugo. More mirno ili malo valovito, ponegdje moguće umjereno valovito. Pretežno vedro. Ponegdje je moguća sumaglica ili magla.

Vaša reakcija na temu