Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Promet mijenja trase linija 14 i 15

Promet mijenja trase linija 14 i 15

Razlog su radovi na Žnjanu

Zbog građevinskih radova na izgradnji oborinske odvodnje na Žnjanu, 20. 09. 2023. od 08.00 sati, zatvorit će se križanje Velebitske ulice i Šetalište pape Ivana Pavla II, a zbog toga se djelomično mijenjanju trase broj 14 (Brda-Kopilica-Dubrovačka-Bolnice-Žnjan-Duilovo) i broj 15 (Duilovo-Trajektna luka-Duilovo).

Po dolasku iz smjera grada prema Duilovu iz Poljičke ulice linija broj 14 neće skretati u Velebitsku ulicu nego će produživati do Ulice Kralja Stjepana Držislava gdje će kod Plodina skretati u Ulicu put Pazdigrada zatim na rotoru lijevo u Maslinsku ulicu te desno na Put Duilova do okretišta.

Po povratku iz smjera Duilova linija broj 15 prometovat će ulicom Put Duilova te će skretati lijevo u Maslinsku ulicu, zatim ravno preko rotora Putem Pazdigrada, desno u Lovrinačku ulicu, zatim desno na Put groblja gdje se preko Ulice kralja Stjepana Držislava i Poljičke ceste autobusna linija br.15 vraća na staru trasu prometovanja.

Vaša reakcija na temu