Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU zadarska PROMET U IMOTSKOM: Pod utjecajem alkohola bilo 11 vozača, najpijaniji je imao 2,28 promila

PROMET U IMOTSKOM: Pod utjecajem alkohola bilo 11 vozača, najpijaniji je imao 2,28 promila

Odbio je test na droge

Policija je jučer intenzivno nadzirala promet na području Imotskog. kontrolirali su 260 vozila, a utvrđeno je i sankcionirano 39 prometnih prekršaja. Kod 11 alkotestiranih vozača utvrđeno je da upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola. Svi alkoholizirani vozači su isključeni iz prometa i izrečene su im zabrane upravljanja vozilom. 

Najveća koncentracija alkohola bila je 2,28 g/kg izmjerena kod vozača koji je odbio testiranje na prisutnost droga u organizmu, nije imao kod sebe niti osobu iskaznicu, niti vozačku dozvolu. Nakon liječničkog pregleda zadržan je u prostorijama policije do otrježnjenja nakon čega će biti prekršajno obrađen.

Četiri osobe su sankcionirane zbog toga što im je istaklo važenje prometne dozvole, četiri osobe nisu koristile pojas za vrijeme vožnje,  a dvojica vozača su sankcionirana zbog uočenih tehničkih neispravnosti na vozilu.

Vaša reakcija na temu