Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PULJAK O KREDITU 'Nama se ne bi dogodilo da netko radi protiv javnog interesa'
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

PULJAK O KREDITU 'Nama se ne bi dogodilo da netko radi protiv javnog interesa'

'Ako se SDP nastavi ovako ponašati može biti dobar način za suradnju i smjenu HDZ-a'

Gradonačelnik Ivica Puljak se nakon što je prošla odluka o kreditnom zaduženju zahvaljujući Damiru Barbiru posebno zahvalio tom SDP-ovcu.

- Radi se o javnom interesu i za bolju budućnost. Ovako bi se političari trebali ponašati, odgovorno - kazao je.

Upitan je i je li Barbir glasao za kredit kao potencijalni dogovor s predsjednikom SDP-a Peđom Grbinom o suradnji za parlamentarne izbore.

- Ako se nastave ovako ponašati to je dobar način za budućnost da se smijeni HDZ - odgovorio je.

Zanimalo je medije kako bi Puljak reagirao da član njegove stranke glasa protivno zajedničkog stava.

- Davor Matijević nas je ucjenjivao i tražio razloge da ne pristane. Odlučio se na suradnju s HDZ-om. To nije politika javnog interesa niti socijaldemokracija. Nama se to nikad ne bi dogodilo - odgovorio je.

Još je upitan zašto je javni interes ono što on zastupa, ne primjerice splitski SDP i ako je tako, zašto je njegova bivša stranka glasala protiv sredstava za školu Pazdigrad. Znači li to da su bili protiv javnog interesa i gradnje škole?

- Ja nisam tada glasao. Uostalom, pa mi smo gurali gradnju škole - rekao je.


Vaša reakcija na temu