Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RADOVI U TIJEKU Nestaje opasno križanje u Kaštelima

RADOVI U TIJEKU Nestaje opasno križanje u Kaštelima

Promet s nerazvrstanih cesta će biti usmjeren na drugo raskrižje, kažu iz Hrvatskih cesta

Hrvatske ceste konačno ukidaju semafor na opasnom križanju ulica Put Strinje i Tamunić ulice, odnosno kraj Jadranova igrališta u Kaštel Sućurcu. 

Radovi se odvijaju tijekom današnjeg dana, a trebali bi završiti do 15 sati. Prema novouspostavljenoj regulaciji, promet će se odvijati bez semaforskog načina rada (trepćuće žuto svjetlo) dok će skretanja na Put Strinje i Tamunić biti onemogućena i zatvorena za sav promet. Dakle, na križanju će se moći ići jedino ravno, iz Splita prema Kaštelima, a iz Kaštela samo prema Splitu. 

Vozila iz Puta Strinje i Tamunić ulice bit će usmjeren na raskrižje državne ceste Ulice satnije Putalj, riječ je o najvećoj petlje u Kaštelima i glavnoj prometnici koja povezuje Magistralu i staru Kaštelansku cestu. 

- Molimo sudionike u prometu da se pridržavaju postavljenih uvjeta nove regulacije prometa na državnoj cesti DC8 - poručuju iz Hrvatskih cesta.

Vaša reakcija na temu