Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RASPAD SUSTAVA Djelatnici zatvora u Zadru nisu doveli u Split optuženog za ubojstvo Ante Prnjaka

RASPAD SUSTAVA Djelatnici zatvora u Zadru nisu doveli u Split optuženog za ubojstvo Ante Prnjaka

Premda su poziv primili i Liridon Berisha i zadarski zatvor, rasprava je danas morala biti odgođena

Ništa od početka suđenja za ubojstvo Ante Prnjaka na TTTS-u. Djelatnici zatvora u Zadru nisu doveli u Split optuženog Liridona Berishu premda su i on i zatvor uredno primili poziv za današnju raspravu. 

'Bila sam sigurna da ćemo danas početi sa suđenjem jer se optuženi nalazi u istražnom zatvoru, ali iz zatvora su javili da ga neće dovesti', kazala je sutkinja Višnja Strinić

Berisha je jutros zvao svog odvjetnika Željka Gulišiju da mu kaže kako ga djelatnici zatvora neće dovesti u Split jer misle da je rasprava tek idući petak. Istina je da je bilo planirano da se suđenje nastavi idući petak, no danas je bila zakazana prva rasprava u tom predmetu. 

Nije bilo druge nego da se ročište odgodi za tjedan dana. 

Berisha je optužen da je s 14 hitaca iz automatske puške likvidirao Prnjaka te mu potom zapalio auto. U Zadar je prebačen prije mjesec dana iz sigurnosnih razloga. 

Vaša reakcija na temu