Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot RASPLET Tri prsta u Kaštelima pokazivalo dijete, policija sankcionirala oca jer ga nije držao pod nadzorom

RASPLET Tri prsta u Kaštelima pokazivalo dijete, policija sankcionirala oca jer ga nije držao pod nadzorom

Policija je hitro pronašla terenac s obitelji iz Beograda

Tri prsta danas je na cesti u Kaštelima pokazivalo dijete, odnosno, osmogodišnjak, utvrdila je policija koja je postupala na temelju snimke na kojoj se vidi kako netko iz terenca beogradskih registracija drsko provocira. Hitro su pronašli terenac i obitelj, oca, majku i dvoje djece. Svi su privedeni.

Kako dijete nije kazneno odgovorno, kažnjen je 33-godišnji otac jer ga nije držao pod nadzorom, što je kvalificirano kao prekršaj članka 27. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Uslijed nedostatka roditeljskog nadzora, dijete je počinilo prekršaj članka 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zaključeno je.

Policija je 33-godišnjaka sankcionirala i za prekršaj članka 46. Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer se nije držao sredine obilježenog kolničkog traka. Na snimci se, naime, vidi kako vozač u jednom trenutku radi opasan manevar te nekoliko sekundi vozi dijelom suprotne strane ceste.

Obitelj iz Beograda puštena je nakon što je policija obavila svoj dio posla. Napustili su Hrvatsku.

Vaša reakcija na temu