Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović REAKCIJA DRUŠTVA MARJAN Prvi smo upozorili na ilegalnu sječu!

REAKCIJA DRUŠTVA MARJAN Prvi smo upozorili na ilegalnu sječu!

Nakon 48 sati od početka sanacije na ilegalnu sječu upozorio je predstavnik Društva Marjan na sjednici Povjerenstva za Marjan, a potom su o tome obaviještene i ostale nadležne institucije

Društvo Marjan reagiralo je na intervju Damira Grubšića objavljen na Dalmatinskom portalu. Prenosimo njihovu objavu:

- Pozivamo ravnatelja JU PŠ Marjan Damira Grubšića da pročita zapisnik 2. sjednice Povjerenstva za Marjan kojoj je prisustvovao i sada bivši šumar JU PŠ Marjan, kao i trenutna pravnica JU PŠ Marjan, a koja je bila tek dva dana nakon početka sanacije na sjevernom dijelu Marjana. Na njoj su mogli svjedočiti burnom prigovoru predstavnika Društva Marjan Srđana Marinića koji je između ostaloga odmah upozorio na ilegalnu sječu dok se JU PŠ Marjan po tom pitanju još uvijek nije bila oglasila. Stoga je fakt da je Društvo Marjan prvo upozorilo na ilegalnu sječu, a time je i fakt da je Damir Grubšić u ranijem intervjuu za Dalmatinski portal lagao i oklevetao Društvo Marjan. Nakon 48 sati od početka sanacije na ilegalnu sječu upozorio je predstavnik Društva Marjan na sjednici Povjerenstva za Marjan, a potom su o tome obaviještene i ostale nadležne institucije. Da je bar JU PŠ Marjan reagirala na sve nezakonitosti oko Marjana u tom roku, danas Marjan ne bi imao problema.


Vaša reakcija na temu