Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
REAKCIJA HDZ-a: Zabrinjavajuće je i tužno kada profesorica pozira s vatrenim oružjem i to objavljuje

REAKCIJA HDZ-a: Zabrinjavajuće je i tužno kada profesorica pozira s vatrenim oružjem i to objavljuje

Navode kako je to jedan u nizu kontroverznih događaja u djelovanju Suzane Kačić Bartulović

Splitski HDZ-ovci poručuju kako je zabrinjavajuće i tužno kada osoba pozira s vatrenim oružjem u ruci i to objavljuje na društvenim mrežama, a još je posebno žalosno kada to čini članica Glavnog odbora SDP-a i predsjednica Savjeta za obrazovanje SDP-a Split Suzana Kačić Bartulović, uz to i dugogodišnja profesorica u jednoj splitskoj srednjoj školi. 

- Također, ovdje se ne radi o jedinom ekscesu, već jednom u nizu kontroverznih događaja u djelovanju navedene profesorice i visoke dužnosnice SDP-a koja kroz svoje djelovanje šalje poruke radikalizacije i podjela koje su u potpunoj suprotnosti sa samim temeljima učiteljskog poziva. Za one čiji je posao odgoj i obrazovanje djece i mlađih naraštaja, od kojih se očekuje poseban senzibilitet prema mladima i porukama koje se šalju, nema opravdanja za ovakav potez - poručuju iz Gradskog odbora HDZ-a.

Zaključuju ako ih posebno čudi što, kao javna osoba i političarka, nije svjesna štetnosti ove fotografije i nijednom nije osjetila potrebu ispričati se svojim učenicima, njihovim roditeljima i javnosti.

- Ovaj događaj kvalificira kao 'pokušaj ušutkavanja'! Ili je to jedan primjerak sadržaja 'novog' SDP-a kojeg želi pokazati novoizabrani predsjednik Peđa Grbin? - zaključuju HDZ-ovci.

Vaša reakcija na temu