Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Renovirao kuću pa pronašao streljivo i bombe

Renovirao kuću pa pronašao streljivo i bombe

Oružje su izuzeli pirotehničari iz PU šibensko-kninske

Od jednog građanina iz Knina policija je izuzela pet bombi i 250 komada različitog streljiva. 

Čovjek je počeo renovirati staru kuću i tada je pronašao oružje. O svemu je obavijestio policiju koja je na teren uputila pirotehničare koji su izuzeli oružje na siguran način. 

- Napominjemo kako se radi o starom i djelomično zahrđalom naoružanju koje je već duže vrijeme na pronađenom mjestu i koje nije uputno dirati, još jednom se zahvaljujemo građaninu na dojavi, a apeliramo da u slučaju pronalaska bilo kojeg oružja ili streljiva građani ništa ne diraju već postupe kao u navedenom slučaju i odmah obavijeste policiju - poručuje Šime Pavić, glasnogovornik šibenske policije.

Vaša reakcija na temu