Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rijeke pravde u Sinju i Trilju

Rijeke pravde u Sinju i Trilju

Igor Skoko poručuje kako vjeruju da će na ovim izborima Hrvatsku osloboditi tereta koji joj potkopava temelje i ne dopušta nikakav razvoj

'Samo 15 dana dijeli nas od trenutka u kojem će građani odlučiti kakvu Hrvatsku žele: zemlju u kojoj su svi jednaki i u kojoj mogu dostojanstveno živjeti od svoga rada ili zemlju u kojoj od njihovog rada dostojanstveno žive samo kriminalci', poručio je glavni tajnik Centra Igor Skoko, prilikom današnjeg druženja s građanima. 

Podsjetimo, Skoko na listi koalicije Rijeke pravde predstavlja stranku Centar u IX. Izbornoj jedinici, a s predstavnicima SDP-a Ružicom Jakšić, Brankom Grčićem, Ivanom Perišin, Nikolom Vučkovićem i Natašom Delonga Poprić posjetio je Sinj i Trilj. U koaliciji, kako je istaknuo, vjeruju da će na ovim izborima Hrvatsku osloboditi tereta koji joj potkopava temelje i ne dopušta nikakav razvoj. 

'Taj teret su kriminal, korupcija i nepravda kojima je HDZ okovao sve institucije, na svim razinama upravljanja. U srijedu, 17. travnja, građani će reći da im je toga dosta i zajedno s nama početi graditi Hrvatsku u kojoj će svaki građanin biti zadovoljan i u kojoj će naši mladi konačno imati priliku za uspjeh. Ne bojimo se promjena i ne pristajemo na podjele. Izbor pred svima nama zaista nije težak: Ili HDZ ili Hrvatska. Siguran sam da ćemo izabrati Hrvatsku', rekao je Skoko. 

Prema riječima Ružice Jakšić, predstojeći izbori možda su i najvažniji u povijesti Hrvatske. 'Želimo bolju i pravedniju Hrvatsku. Ako HDZ ostane na vlasti, prijeti nam daljnje zatiranje ljudskih prava i demokracije. Zbog toga je važno da građani u što većem broju izađu na izbore i svoj glas daju onima koji se za njihova prava kontinuirano bore. Posebno pozivam žene da iskoriste svoje pravo glasa jer u gotovo nijednom drugom aspektu društva nisu ravnopravne s muškarcima, a HDZ je nebrojeno puta do sada pokazao da će tako i ostati', upozorila je Jakšić.

Vaša reakcija na temu