Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RIJEŠEN MISTERIJ Otkriveno gdje su završili mobiteli iPhone Park šume Marjan, bivši ravnatelj ih dao djeci

RIJEŠEN MISTERIJ Otkriveno gdje su završili mobiteli iPhone Park šume Marjan, bivši ravnatelj ih dao djeci

Damir Grubšić tvrdio je da su uređaji poklonjeni, ali se nije mogao sjetiti kome

Postupajući po kaznenoj prijavi za utaju, splitska policija pronašla je dva mobitela iPhone 11 kojima se izgubio trag nakon što je Damira Grubšića na čelu Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan zamijenio Stipe Mušura.

Grubšić je u očitovanju novom ravnatelju tvrdio da je mobitele poklonio poslovnim partnerima, ali se nije mogao sjetiti o kome se točno radilo. Policija je, pak, otkrila da su mobiteli bili kod Grubšićeve djece, sina i kćeri koji su uređaje vrijedne 6 i po tisuća kuna neto uredno koristili i za to plaćali račune. 

Policija je oduzela mobitele koji su uz suglasnost Državnog odvjetništva vraćeni ustanovi i dani na korištenje u službene svrhe. Podneseno je i posebno izvješće o utvrđenim činjenicama, a uskoro se očekuje i odluka Državnog odvjetništva o eventualnom nastavku istrage ovog slučaja. 

Grubšić ne vidi da se nešto posebno strašno dogodilo. Kaže da je zaboravio da su mobiteli ostali kod kuće i da bi ih svakako vratio jer ih je i zadužio. Smatra da nije nastala nikakva šteta jer su troškovi korištenja pokriveni, a i mobiteli su vraćeni ustanovi.

Vaša reakcija na temu