Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SAT VREMENA U ZRAKU: Posjetitelji Fun parka u Biogradu zapeli na vrtuljku

SAT VREMENA U ZRAKU: Posjetitelji Fun parka u Biogradu zapeli na vrtuljku

Vatrogasci su spustili sve goste

U Fun parku u Biogradu posjetitelji su zapeli na vrtuljku na visini od 30 metara. Akcija spašavanja je krenula iza 20 sati, a već za pola sata su spustili sve goste, pišu 24sata.

- Već sat vremena vise na vrtuljku. Ima među njima i djece. Visoko su gore na oko 30 metara. Vidjela sam radnika parka kako se penje po vrtuljku i pokušava razgovorom umiriti goste koji se ljuljaju na vjetru. Čini mi se da su svi smireni - rekla je za 24sata posjetiteljica Fun Parka Biograd koja je svjedočila drami u kojoj je veći broj gostiju večeras ostao 'visiti' u zraku na vrtuljku.

Iz Javne vatrogasne postrojbe Biograd potvrdili su događaj oko 20 sati. Zapovjednik JVP Biograd Darko Banić potvrdio je kako su zadnje goste skinuli oko 20.30.

- Sve je proteklo u redu i nije bilo nikakve drame - rekao nam je Banić.

Iz policije su potvrdili da su oko 19.30 sati primili dojavu te da su vatrogasci izašli na teren, a iz samog Fun Parka nisu htjeli komentirati događaj, pišu 24sata.
 

Vaša reakcija na temu