Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com SDP UPOZORAVA Županija je zaboravila na Knin, ali idu izbori pa ćemo se naslušati obećanja o brzim cestama, većim plaćama, boljitku...

SDP UPOZORAVA Županija je zaboravila na Knin, ali idu izbori pa ćemo se naslušati obećanja o brzim cestama, većim plaćama, boljitku...

Šibensko-kninski SDP-ovci su prokomentirali konferenciju za novinare koju je održao dožupan Nikola Blažević

Šibensko-kninski SDP osvrnuo se na konferenciju za novinare koju je u Kninu održao dožupan Nikola Blažević. Ustvrdili su kako smo svjedoci brojnih problema i negativnih konotacija u kojima se Knin spominje posljednjih mjeseci, od otrovne lagune, novog kolektora koji tone, nasilja i nereda u školi, bolnice s blokiranim računom, do toga da je riječ o drugom gradu u Hrvatskoj po postotku iseljenih u inozemstvo.

- Očekivali smo čuti što su županija, župan i dva dožupana iz Knina napravila po ovom pitanju. A čuli, po običaju, nismo ništa jer se dožupan brine oko sistematizacije u gradskoj upravi. A rezultat čijeg rada, bolje rečeno nerada, je ovakvo stanje u gradu Kninu, kojeg se aktualni dožupan, bivši gradonačelnik i predsjednik HDZ-a nije dotakao. Rezultat je ovo jedino politike, politike HDZ-a, koja vodi ovu županiju od osnutka, a grad Knin do zadnjeg mandata - poručuje Karlo Klarin, potpredsjednik SDP-a Šibensko-kninske županije.

Naglašava kako idu izbori pa ćemo se iz HDZ-a, stranke koja je Knin dovela do današnje situacije naslušati obećanja o brzim cestama, većim plaćama, prosperitetu, boljitku i napretku. 

- Za početak samo riješite ovo što ste proizveli u svojih 20 i kusur godina vladavine. Sanirajte lagunu, sanirajte kolektor, spriječite nasilje, spasite bolnicu, zaustavite iseljavanje. Mislim da bi to bilo i više nego dovoljno - zaključuje Klarić.

Vaša reakcija na temu