Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić SHOWROOM TVRTKE SPECIJALIZIRANE ZA UREĐENJE INTERIJERA: Pap-promet otvorio ekskluzivnu trgovinu u centru Metro

SHOWROOM TVRTKE SPECIJALIZIRANE ZA UREĐENJE INTERIJERA: Pap-promet otvorio ekskluzivnu trgovinu u centru Metro

Tijekom siječnja ostvarite promotive popuste na 3D zidne panele

Tvrtka Pap-promet osnovana je 1994., te je postepeno postala vodeći centar suhe gradnje, hidroizolacija, termoizolacija, fasada, krovne opreme i građevinskog materijala. Posljednje desetljeće tvrtka se uspješno razvija u tri smjera: Pap-pro segmentom specijaliziranih građevinskih proizvoda, Pap-relax programom hidromasažnih bazena i bazenske tehnike, te vlastitom proizvodnjom 3D dekorativnih panela Pap-art. Poseban dojam ostavljaju ekološki i zdravstveno neštetni 3D paneli iz etno kolekcije osmišljene u suradnji sa studijom dizajna na Arhitektonskom fakultetu. Pap-art 3D etno panelima uspješno je spojena tradicija i budućnost pri čemu elementi s hrvatskih narodnih nošnji predstavljeni na 3D zidnim panelima daju prostoru snažan karakter i posve neočekivanu teksturu, a hrvatsku tradiciju i naslijeđe dovode na posve neočekivana mjesta - radnu sobu, blagovaonicu, ured, predvorje, konferencijsku salu ili bilo koji drugi prostor kojem želite dati još jednu dimenziju.

Na području Dalmacije Pap-relax i Pap-art asortiman dostupan je u novo otvorenoj ekskluzivnoj trgovini / showroomu u sklopu trgovačkog centra Metro na adresi Ivana Pavla II. 3 (tel. 021 246 500, e-mail: showroom.split@pappromet.com) u kojoj se može pronaći Pap-art 3D dekorativne zidne panele jedinstvenih dizajna i oblika te Pap-relax program hidromasažnih bazena, dekinga i sredstava za održavanje bazena i SPA.

- Investitorima, projektantima, arhitektima i dizajnerima koji rade na posebnim investicijama i projektima dostupan je broj 099 4689 837 putem kojeg mogu dogovoriti sastanak i neometano privatno razgledavanje showrooma. Radno vrijeme showrooma je od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Široki asortiman Pap-pro proizvoda za suhu gradnju, hidroizolaciju, termoizolaciju, fasade, krovnu opremu te građevinski materijal dostupan je u poslovnici Kaštel Sućurac na adresi Ivana Pavla II. 49. Stručno osoblje trgovine u Kaštel Sućurcu radnim danom od 7 do 16 sati, a subotom od 7 do 13 sati možete dobiti na broj 021 619 500 ili im pošaljite upit na e-mail adresu: info.split@pappromet.com - poručili su iz tvrtke, dodavši da će se povodom otvorenja tijekom siječnja moći ostvariti promotivni popust na 3D zidne panele.

Na području Istre i Kvarnera, u poslovnici u Rijeci (Osječka 73, Škurinje, tel. 051 506 500, e-mail: info-rijeka@pappromet.com), osim Pap-pro asortimana također može se uživati u razgledavanju showrooma s Pap-art i Pap-relax programom proizvoda. Za one koji žive na sjeveru Hrvatske rješenje je poslovnica u Koprivnici (Gospodarska 4, tel. 048 812 500. e-mail: info-koprivnica@pappromet.com). U Zagrebu se može posjetiti poslovnicu na Drvinju (Tomislavova 11, tel. 01 6621 500, e-mail: info-zagreb@pappromet.com) ili centar suhe gradnje u Svetoj Nedelji (Dr. Franje Tuđmana 77, tel. 01 3369 500, e-mail: info@papppromet.com), gdje se uz sjedište nalazi i centralno veleprodajno skladište te maloprodajna trgovina.

- Ukoliko imate specifičan i poseban upit ili problem kvalificirano osoblje tvrtke Pap-promet će vam u najkraćem mogućem roku dati stručan odgovor ili ponuditi optimalno rješenje - broj telefona za maloprodajne kupce je: 01 3369 507, dok je broj telefona veleprodaje: 01 3369 517. S Pap-prometom započnite i završite gradnju, svojem zidu podarite treću dimenziju, a svom tijelu relaksaciju i zasluženi odmor u našim hidromasažnim bazenima! - poručili su.

Vaša reakcija na temu