Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Siniša Vuco: Treba angažirati tim neovisnih stručnjaka koji će osmisliti projekt na dobrobit i grada i građana
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Siniša Vuco: Treba angažirati tim neovisnih stručnjaka koji će osmisliti projekt na dobrobit i grada i građana

Struka je ta koja treba dati prvu i zadnju riječ

Sinišu Vucu, HSS-ovog kandidata za gradonačelnika Splita, pitali smo što treba učiniti s Kopilicom. Evo što nam je odgovorio:

- Oparin takozvani masterplan za Kopilicu i Istočnu obalu je srušen od strane struke i stručnih tijela, uz obrazloženje da su ciljevi i metode rada nejasni, a ponuđena prostorna rješenja niti su stručno utemeljena niti uvjerljivo argumentirana te ostaju polovicna i bez adekvatnih prostornih provjera. Mišljenja sam da je struka ta koja se mora poslušati i struka je ta koja treba dati prvu i zadnju riječ. Dakle, da bi se s Kopilicom našlo najbolje za rješenje treba angažirati tim neovisnih stručnjaka koji će sve segmete uzeti u obzir i osmisliti projekt na dobrobit i grada i građana, naročito građana Kopilice.

Vaša reakcija na temu