Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BULJ OBJAVIO Ukida se obavezno nošenje maski u sinjskim školama!

BULJ OBJAVIO Ukida se obavezno nošenje maski u sinjskim školama!

Sinjski stožer je prihvatio prijedlog Mira Bulja

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj otkrio je da je Stožer civilne zaštite Grada Sinja prihvatio njegov prijedlog ukidanja obveznog nošenje maski u školama!

- Stožer civilne zaštite Grad Sinja kao nadležan Stožer prihvatio je moj prijedlog da se donese Odluka o preporuci ukidanja obveze nošenja maski za učenike, učitelje, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola na području Grada Sinja - poručio je Bulj.

- Smatram da je obveza nošenja maski u osnovnim i srednjim školama upitne svrhovitosti s obzirom da se učenici koje se obvezuje na nošenje maski druže za vrijeme velikog odmora, malih odbora i prije i poslije nastave ne poštujući nikakve epidemiološke mjere -dodao je.

Vaša reakcija na temu