SLAVIMO ŽIVOT Boban u splitskom rodilištu predao poklone za majku i prvu bebu rođenu u Hrvatskoj

SLAVIMO ŽIVOT Boban u splitskom rodilištu predao poklone za majku i prvu bebu rođenu u Hrvatskoj

S ravnateljem KBC-a dr. Julijom Meštrovićem je svima čestitao Novu godinu

Župan Blaženko Boban posjetio je jutros splitsko rodilište gdje je u predvorju uručio poklone za rodilju i prvu bebu rođenu u 2020. godini. Tina Kaleb iz Rogotina rodila je u prvim minutama Nove godine, a njezina djevojčica je postala prva beba rođena u Splitu, ali i prva beba rođena u Hrvatskoj. Boban je svima zaželio sretnu i berićetnu Novu godinu.

- Kada kažem berićetna u prvom redu mislim na mlade obitelji i neka ona u demografskom segmentu, ali i u svim drugim segmentima bude uistinu berićetna. Da se malo našalim, očito naša nastojanja za demografskim mjerama ozbiljno shvaćaju i u susjednim županijama, pa je prva beba u Hrvatskoj došla u splitsko rodilište, ali iz nama drage susjedne Dubrovačko-neretvanske županije. Veselimo se njenom životu, ali veselimo se i životu svih onih koji su prošli kroz ovu kuću  života koja slavi život - rekao je Boban.

Ravnatelj KBC-a Split dr. Julije Meštrović pohvalio je splitsko rodilište i Odjel ginekologije te svima uputio novogodišnju čestitku. 

- Želim čestitati Novu godinu svim našim sugrađanima, svim majkama koje su dobile djecu u ovoj  našoj bolnici i želim da tih majki bude puno, da ih svake godine bude sve više i da budemo sretni - zaključio je dr. Meštrović. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(56576, "");
Pregledaj komentare