Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sljedeće godine bez 'Evo ruke' u Đardinu

Sljedeće godine bez 'Evo ruke' u Đardinu

Grad Split uskratit će dozvolu

Nakon incidenta u Đardinu kada je 'napuhana' konstrukcija pala na stablo i slomila ga, u obilasku parka je pročelnik za komunalu Damir Ordulj. S obzirom na pritužbe stanara o buci, došao se uvjeriti iz prve ruke koliko je to opravdano, iako nije njegova nadležnost, nego sanitarne inspekcije.

No, napuhana konstrukcija koja je pala je štitila od buke. Drukčije je bez nje. Inače, organizator Stiv Vučković je pozvao policiju i forenzičari su u utorak ujutro bili na terenu. Kada završi istraga, vidjet će se je li bila diverzija 'krova' ili je viša sila.

Dok traje istraga, neće se ni razgovarati o koncesiji tim više jer organizator poštuje odredbe ugovora.

- Žao mi je ka pasu zbog stabla. Platit ćemo, zamijenit će se, al baš mi je krivo jer pazimo na sve. Vidjet ćemo što će reći policijsko izvješće zašto je pala konstrukcija - kazao nam je Vučković.

No, pouzdano doznajemo da je ovo posljednja godina 'Evo ruke' u Đardinu. Grad Split, ako ne promijeni mišljenje gradonačelnik Andro Krstulović Opara i šef komunale, uskratit će dozvolu.

Dodajmo i da će Vučković platiti za novo stablo. Šteta koju je pretrpio zbog bine iznosi, kako nam je rekao, oko 15.000 eura.

Vaša reakcija na temu