Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Slovakinje krale torbice po frizerskim salonima i odjeću iz dućana

Slovakinje krale torbice po frizerskim salonima i odjeću iz dućana

Sumnjiči ih za za kaznena djela teške krađe i krađe

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije državljanke Slovačke u dobi od 39 i 22 godine, koje se sumnjiči za imovinska kaznena djela.

Naime, sumnjiči ih se da su u nedjelju, 09. kolovoza poslijepodne u Ulici Akcije Maslenica u Zadru u frizerskom salonu u vlasništvu trgovačkog društva u cilju da se materijalno nepripadno okoriste otuđile torbicu u kojoj se nalazio mobitel, novac i dokumenti u vlasništvu 40-godišnjakinje.

Nadalje, sumnjiči ih se da su nešto ranije istog dana, u istom trgovačkom centru, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđile više raznih odjevnih predmeta u vrijednosti oko 2 000 kuna, a koji predmeti su pronađeni i oduzeti.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 39-godišnjakinje i 22-godišnjakinje, državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje da su počinile kaznena djela teška krađa i krađa.

Vaša reakcija na temu