Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP SMRT U SPLITSKOJ POLICIJI Doveli ga pijanog, umro je tijekom noći

SMRT U SPLITSKOJ POLICIJI Doveli ga pijanog, umro je tijekom noći

Kažu da su muškarca priveli bez prisile

U prostorijama za zadržavanje u policijskoj postaji u Splitu noćas je umro muškarac. Kako su izvijestili iz policije, priveli su ga sinoć bez prisile. Zadržali su ga jer je bio pijan. 

Tijekom večeri, kada je uočeno da se muškarac ne odaziva i ne pomiče se, pozvani su djelatnici hitne medicinske pomoći koji su konstatirali smrt. 

- O događaju je obaviještena zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Splitu. Tijelo je prevezeno na odjel patologije kako bi se obdukcijom utvrdio uzrok smrti. Obavljen je očevid i do ovog trenutka u događaju nisu utvrđeni elementi kaznenog djela - navode iz policije. 

Kako doznajemo, radi se o 55-godišnjem Splićaninu kojeg je policija tražila zbog napada na ženu na autobusnom stajalištu. Priveden je u Drugu policijsku postaju i ostavljen u pritvorskoj jedinici da se otrijezni jer je napuhao više od jednog promila alkohola. U jedinici je bio sam, a pregledom tijela nisu ukočeni znakovi nasilne smrti. 

Vaša reakcija na temu