Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠOU NA GRIPAMA Ivošević stao pod stablo: 'Neka padne po meni'

ŠOU NA GRIPAMA Ivošević stao pod stablo: 'Neka padne po meni'

Dogradonačelnika je uzrujala pasivnost policijskih službenika

Situacija na Gripama je na rubu usijanja. Dogradonačelnik Bojan Ivošević stao je pod GUP-om zaštićeno stablo uzrujan pasivnošću policijskih službenika koji, drži on, pasivno promatraju razvoj situacije. 

'Neka padne po meni', povikao je Ivošević.

U policiji, pak, kažu da se ne smiju miješati u vlasničke odnose po zakonu.

'Zanima me što policajac kaže, je li meni ovdje sigurno stati i treba li ovo sanirati ili ne. Ja vas čekam. Samo požurite jer krcka. Policija će biti odgovorna jer dozvoljava zaštitare koji nemaju ovlaštenje Republike Hrvatske. Oni kažu da je sve OK', kazao je Ivošević.

Dok je Ivošević stajao ispod stabla, pročelnica za komunalu Leona Grgić je koji metar dalje pokušavala iskomunicirati o daljnjim koracima.

Od jutros vlada napeta atmosfera nakon što je prije pet sati srušeno jedno stablo. Građani su vidjeli dvojicu u Mercedesu i čuli zvuk pile, pozvali su policiju.


Vaša reakcija na temu