Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Feđa Klarić Split će dobiti Perivoj Olivera Dragojevića i Zdenka Runjića!

Split će dobiti Perivoj Olivera Dragojevića i Zdenka Runjića!

Nakon provedenog natječaja, planira se postaviti umjetnička instalacija koja će obilježiti njihov neprocjenjiv doprinos glazbi

Gradonačelnik Ivica Puljak uputio je Komisiji za imena ulica, trgova i spomenike pri Gradskom vijeću prijedlog da se prostor na području Gradskog kotara Grad, omeđen Ulicom Kruševića gumno i Sinjskom ulicom, nazove Perivoj Olivera Dragojevića i Zdenka Runjića.

'Oliver Dragojević i Zdenko Runjić svojim su umjetničkim stvaralaštvom ostavili neizbrisiv trag u hrvatskoj glazbenoj baštini. Njihove pjesme prate nas kroz život, čuvajući sjećanja na najsretnije trenutke. 

Nakon provedenog natječaja, planira se postaviti umjetnička instalacija koja će obilježiti njihov neprocjenjiv doprinos glazbi', objavili su iz Banovine.

Vaša reakcija na temu