Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Splitska policija istražuje još jedan incident u klubu na Poljudu, 20-godišnjak završio u bolnici slomljene čeljusti

Splitska policija istražuje još jedan incident u klubu na Poljudu, 20-godišnjak završio u bolnici slomljene čeljusti

Mladić je kazao da su ga izbacili iz kluba i da je udario bradom o pod

Svega koji dan prije incidenta u kojem je pred klubom na Poljudu u napadu petorice, među kojima je bio i sin šefa splitske policije, teško ozlijeđen 23-godišnjak, došlo je do teškog ozljeđivanja 20-godišnjaka koji je završio u bolnici s lomom čeljusti.

'U četvrtak oko 4.20 zaprimili smo obavijest s Hitne medicinske pomoći da je liječnička pomoć pružena 20-godišnjem muškarcu. 

Policijski službenici obavili su s njim razgovor u bolnici. Naveo je da je izbačen iz kluba uslijed čega je pao i bradom udario u pod. Utvrđena mu je teška tjelesna ozljeda te je zadržan u bolnici', navode u PU splitsko-dalmatinskoj.

Vaša reakcija na temu