Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitska policija u dva slučaja pronašla pištolj, streljivo, nož i drogu

Splitska policija u dva slučaja pronašla pištolj, streljivo, nož i drogu

Prijavljeni su 42-godišnjak i 24-godišnjak

Splitska policija je u dva odvojena slučaja zaplijenila pištolj, streljivo, nož i drogu. Jučer su, oko 21.50 sati, zaustavili vozilo koje je vozio 42-godišnjak. Vidjeli su da se u vozilu nalazi pištolj.

'Utvrđeno je da se u pištolju nalazi i spremnik s četiri komada streljiva. Pištolj i streljivo su oduzeti i muškarac je doveden u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da  pištolj i streljivo ilegalno posjeduje', izvijestila je policija koja je 42-godišnjaka, nakon istraživanja, predali na Općinski sud.

Desetak minuta poslije ponoći su u Dubrovačkoj ulici postupali prema 24-godišnjaku. Imao je podesni nož i pet vrećica u kojima je bilo ukupno 25,6 grama amfetamina, 2 grama hašiša i gram marihuane. Uhićen je i priveden na istraživanje nakon kojeg je protiv njega podnesena kaznena prijava. 

'Aktivni rad policijski službenika Jedinice specijalne i interventne čiji je prvenstveni cilj zadržavanje povoljnog stanja sigurnosti, nastavit će se u narednim mjesecima, posebno tijekom turističke sezone', ističe policija. 

Vaša reakcija na temu