Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Splitska policija u potrazi za taksistom kojeg je 20-godišnja Francuskinja prijavila za silovanje

Splitska policija u potrazi za taksistom kojeg je 20-godišnja Francuskinja prijavila za silovanje

Događaj se odigrao na putu do noćnog kluba

Prije četiri dana 20-godišnja Francuskinja prijavila je splitskoj policiji silovanje. Tvrdi da ju je silovao taksist tijekom vožnje do noćnog kluba.

Na slučaju se, kako doznajemo, intenzivno radi, premda osumnjičeni, koliko je poznato, još nije lišen slobode i priveden na kriminalističko istraživanje.

Koncem prošlog mjeseca policija je privela 23-godišnjeg taksista kojeg je nešto starija Britanka optužila da ju je silovao dok su čekali njezinu prijateljicu da donese večeru. Britanka je nakon prijave napustila Hrvatsku, a taksist je pušten na slobodu uz mjeru opreza, odnosno, zabranu kontaktiranja oštećene i njezine prijateljice.

Vaša reakcija na temu