Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Splitska policija uhvatila serijskog provalnika, našli su ga u kockarnici

Splitska policija uhvatila serijskog provalnika, našli su ga u kockarnici

Pritvorskom nadzorniku je predan 25-godišnjak

Zbog sumnje da je počinio pret provala i dva pokušaja provale splitska policija je osumnjičila 25-godišnjaka. 

U petak su, oko 3 sata ujutro, zaprimili dojavu da su u Ulici Ruđera Boškovića u Splitu otvorena vrata trgovine, odnosno da postoji sumnja u da je provaljeno u nju. Policija je izašla na teren gdje su dobili opis muškarca koji se dovodio u vezu s događajem. Našli su ga oko 4.30 sati u kockarnici. Očevidom je utvrđeno da iz trgovine, u koju je provaljeno, nije ništa otuđeno.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 25-godišnji muškarac uz ovu provalu počinio još sedam imovinskih kaznenih djela na području Splita.

Tijekom noći na 14. svibnja provalio je u ugostiteljski objekt u Biankinijevoj ulici iz kojeg je otuđio 4500 eura i cigarete u vrijednosti 150 €. U noći na 17. svibnja je u Šimićevoj ulici počinio tri provale i to u ugostiteljski objekt, kozmetički salon i frizerski salon iz kojih je otuđio novac, mobitel i tablet, te je u ulici Ruđera Boškovića pokušao dvije provale u dva ugostiteljska objekta. Također, utvrđeno je da je te noći u Ulici Ruđera Boškovića iz pekare ukrao 100 eura. 

Pričinio je ukupnu štetu od 5800 eura. Nakon istraživanja je predan pritvorskom nadzorniku. 

Vaša reakcija na temu