Foto: Joško Šupić Splitski HDZ odabrao 11 kandidata za formiranje liste za Sabor

Splitski HDZ odabrao 11 kandidata za formiranje liste za Sabor

Pogledajte koga su predložili

Održana je proširena sjednica Gradskog odbora HDZ-a Split s predsjednicima temeljnih ogranaka, na kojoj su jednoglasno izabrali kandidate za formiranje liste za Hrvatski sabor i oformili Izborni stožer HDZ-a na razinu grada Splita na čelu s voditeljem Tomislavom Prljevićem i zamjenikom Domagojem Maroevićem. Kao i u dosadašnjim izbornim ciklusima kandidate za listu HDZ-a za X. Izbornu jedinicu predlagali su članovi Gradskog odbora, uz uvažavanje svih prijedloga iz temeljnih ogranaka, te je ista proslijeđena Županijskom odboru sukladno propisanoj proceduri.

- U ovom, kao i u svim unutarstranačkim izbornim postupcima Hrvatska demokratska zajednica njeguje demokratsku atmosferu i uvažava prijedloge i mišljenja dužnosnika i članova na svim razinama. Upravo ovakvim izborom i listom kandidata na kojoj se nalazi veći broj naših stranačkih kolegica i kolega različitih pozadina htjeli smo pokazati širinu koju imamo i dati veći izbor vrhu stranke u kreiranju listi. Bit ćemo ponosni na sve kandidate koji završe na konačnom prijedlogu liste i uvjereni smo kako će svaki od predloženih kandidata opravdati dano povjerenje i dati veliku dodanu vrijednost cjelokupnoj listi i našoj stranci u izbornoj pobjedi u koju smo uvjereni - poručili su.

Kao prijedlog HDZ-a Split za formiranje liste su predloženi sijedeći kandidati: Andro Krstulović Opara, Petar Škorić, Jelena Hrgović Tomaš, Marija Čizmić, Ante Šošić, Ante Mihanović, Ante Bačić, Krešimir Čaljkušić, Mirjana Čagalj, Zrinka Mužinić Bikić i Vedrana Šimundža Nikolić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65934, "");
Pregledaj komentare