Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS Split SRETAN KRAJ POTRAGE Pronađen je Ivan Šundov iz Kaštela

SRETAN KRAJ POTRAGE Pronađen je Ivan Šundov iz Kaštela

Za muškarcem rođenim 1950. godine tragalo se od jučer

Iz Nacionalne evidencije nestalih izbrisan je Ivan Šundov budući da je nakon jednodnevne potrage pronađen. 

Kaštelanin rođen 1950. godine, nestao je na predjelu između Emmezette i nove crkve u Sv. Kaju, a za njim su intenzivno tragali HGSS-ovci s dronom, policija i vatrogasci. 

'Odmah se u potragu uključilo 17 članova naše Stanice sa 17 vanjskih suradnika. U potrazi je također sudjelovala policija, pomorska policija, DVD Solin i DVD Mladost i mještani. Tražilo se do kasno u noć. Korištena su plovila pomorske policije i vatrogasaca Kaštel Gomilice te potražni psi i dron. 

Potraga se nastavila sljedeći dan i nestala osoba je pronađena u 17.20 od strane mještana koji su sudjelovali u potrazi. Na sreću osoba je pronađena živa, bez vidljivih ozljeda. 

Drugog dana potrage sudjelovalo je 13 članova HGSS Stanice Split, 18 vanjskih suradnika, K9 tim iz HGSS Stanice Šibenik, DVD Mladost, DVD Solin, DVD Vranjic, vatrogasci INA i mještani', priopćeno je iz splitskog HGSS-a.

Vaša reakcija na temu