Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SRETAN KRAJ POTRAGE Pronađeni Loris i njegov pas

SRETAN KRAJ POTRAGE Pronađeni Loris i njegov pas

'Kao Cervantes, otišao je tražiti ljubav'

Priča o nestalom mladiću Lorisu Mihiću iz Splita ipak ima sretan završetak. Mladić je pronađen, a njegova majka Ankica Mihić za Dnevnik.hr ispričala je detalje.

U petak 7. lipnja prijavljen je nestanak Lorisa Mihića, kojem se nakon odlaska u večernju šetnju sa psom gubi svaki trag. Njegova majka danas nam je potvrdila da se Loris vratio kući u Split.

Pronađen je sa psom Pablom na kolodvoru u Šibeniku te su obojica živi i zdravi. Majka im je ispričala da Loris nije bio umrežen, pa nije ni shvaćao da je situacija s njegovim nestankom tako ozbiljna. Otišao je iz grada jer mu je, kako kaže majka, trebalo odmora.

'Loris je bio odličan student, odlično dijete. U posljednje je vrijeme malo izoliran, pogodile su ga neke studentske nepravde, privatni problemi. On je uvijek bio malo drukčiji od današnje mladeži, sportski tip, nije ovisnik o tehnologiji. Možda mu je trebalo da se malo ispuše', izjavila je majka.

Kroz smijeh je rekla da se i sam našalio na svoj račun. 'Rekao je da je kao Cervantes, otišao tražiti ljubav', kaže Ankica Mihić. 

Za razliku od Lorisa, koji se već vratio kući, Pablo je još uvijek u skloništu za životinje, gdje su ga smjestili dok je Loris boravio u policiji, no uskoro bi i on trebao stići u Split.

Vaša reakcija na temu