Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠTO SE VIŠE ČEKA? 'Četiri palme' još nisu zaživjele u punom obimu!
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

ŠTO SE VIŠE ČEKA? 'Četiri palme' još nisu zaživjele u punom obimu!

Roditelji oboljele djece u KBC-u još nemaju gdje

Upit HDZ-ovog Tomislava Prljevića oko problema jedne majke koja nije mogla naći smještaj dok joj je dijete bolesno u KBC-u Split, otkrio je da Četiri palme i nisu baš u (punoj) funkciji.

Projekt koji je izgurao Ante Zoričić, bivši vijećnik stranke Popravi grad u mandatu Andre Krstulovića Opare, zapelo je u ovom. Nakon peripetija s uporabnom dozvolom, na koncu se smjestilo troje bivših štićenika Dječjeg doma Maestral, ali na tome je stalo.

Objekt se, podsjetimo, rekonstruirao u građevinu s osam stambenih jedinica, šest garsonijera i jedan trosobni stan za bivše štićenike Dječjeg doma Maestral te jedan deveterosobni stan s osam dvokrevetnih soba za roditelje, odnosno skrbnike teško oboljele djece bez prebivališta u gradu Splitu, čija se djeca liječe ili su na rehabilitaciji u KBC-u Split.

Još se nije preciziralo upravljanje, da skratimo odgovor zamjenika Bojana Ivoševića.

Vaša reakcija na temu