Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović OBORENI NA PJEŠAČKOM PRIJELAZU Djeca od 13 godina teško ozlijeđena, jedno je kritično

OBORENI NA PJEŠAČKOM PRIJELAZU Djeca od 13 godina teško ozlijeđena, jedno je kritično

Nesreća se dogodila sinoć kraj splitske bolnice

U prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na raskrižju Poljičke i Spinčićeve, teško su ozlijeđeni dječak i djevojčica od 13 godina. Na pješačkom prijelazu ih je oborio kombi.

Prebačeni su u KBC Split. Kako doznajemo, oboje imaju ozbiljne ozljede. Jedno dijete nalazi se u Zavodu za neurokirurgiju i nije životno ugroženo. Drugo dijete je u Zavodu za intenzivnu pedijatriju i njegovo stanje je vrlo teško.

Policija je sinoć na mjestu nesreće napravila očevid kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Splitu, a bio je tamo i sudski vještak za promet.

Iz okolnih objekata izuzete su snimke video nadzora kako bi se utvrdilo koje je svjetlo bilo upaljeno u trenutku nesreće.

Vaša reakcija na temu