Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO: STRAVA U SPLITU Bačena bomba na balkon obiteljske kuće u Ulici Matice hrvatske. Sin vlasnice stana u policiji

FOTO/VIDEO: STRAVA U SPLITU Bačena bomba na balkon obiteljske kuće u Ulici Matice hrvatske. Sin vlasnice stana u policiji

Ranjen je pas

Novo:

Policija provodi krim istraživanje, a u postaju je na razgovor doveden sin vlasnice stana koji je u trenutku eksplozije bio s njom u stanu, ali je kasnije izašao vani. Policija ga je našla u jednom većem društvu. Pokušavaju otkriti što se dogodilo i kako je bomba aktivirana. 

Eksplozija je ranila psa koji je bio na balkonu.

Ranije objavljeno:

Sinoć, oko 23.40 sati policija je zaprimila dojavu kako se na prvom katu obiteljske kuće u Splitu začula detonacija.


'Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja u dvorištu i na balkonu stana pronađeni su tragovi koji su upućivali na aktiviranje eksplozivnog sredstva. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba', priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske. 


Policija ne otkriva adresu zgrade u kojoj je došlo do eksplozije. No, doznali smo kako je riječ o Splitu 3, Ulici Matice hrvatske.

Izviješteno je općinsko državno odvjetništvo u Splitu. 

Na mjestu događaja se obavlja očevid i provodi se kriminalističko istraživanje.


Svjedokinja eksplozije, susjeda Neda rekla nam je da je u prvi mah mislila da je zagrmljelo.


Vaša reakcija na temu