Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Šibenik.in SUDARILI SE SKUTER I AUTO Muškarac u bolnici s ozljedama opasnim po život

SUDARILI SE SKUTER I AUTO Muškarac u bolnici s ozljedama opasnim po život

Prometna se dogodila jučer u Šibeniku

U prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Šibeniku teško je ozlijeđen 36-godišnji vozač mopeda. 

U Ulici Stjepana Radića se sudario s teretnim vozilom. Hitno je prevezen u bolnicu gdje su liječnici utvrdili da je zadobio ozljede opasne po život. 

Na mjesto događa je izašla policija koja je obavila očevid. Utvrdili su da se nesreća dogodila kada je 36-godišnjak pri upravljanju mopedom Yamaha, u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, zbog neprilagođene brzine kretanja udario u Fiat Doblo koji se kretao ispred njega, a kojeg je vozio 65-godišnjak. 

Vozač auta se u trenutku sudara zaustavio ispred pješačkog prijelaza. Nakon udara u Fiat vozač mopeda se s odbio, a potom s mopedom udario u bočni dio Renault Clija koji je bio parkiran uz rub kolnika. 

- O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 36-godišnjeg vozača mopeda će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog počinjenih prometnih prekršaja - poručila je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Vaša reakcija na temu