Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Šuta nakon sjednice: Žao mi je da je Ivica Puljak otezao s usvajanjem Strategije do treće godine mandata

Šuta nakon sjednice: Žao mi je da je Ivica Puljak otezao s usvajanjem Strategije do treće godine mandata

'Važno je da se što prije sazovu direktori gradskih firmi i da se razradi plan provođenja'

Tomislav Šuta, predsjednik splitskog HDZ-a, oglasio se nakon završetka današnje tematske sjednice Gradskog vijeća o Strategiji razvoja. Pozdravio je usvajanje Strategije razvoja Grada Splita do 2030. za koju je najveći dio pripreme odrađen u mandatu Andre Krstulovića Opare.

'Ovo je važan strateški dokument koji ima potencijal odrediti budućnost razvoja našeg grada, međutim to će biti moguće samo ako gradska vlast zaista krene u njegovu provedbu. Vik im u tome može biti dobar primjer!

Nažalost, po pitanju ostvarenja ciljeva Strategije vidljiv je pad po svim parametrima od kad gradom upravlja Ivica Puljak. Najočitiji je pad na polju poduzetništva - 2022. je utrošeno sramotnih 8000 €, dok je 2021. uloženo 234.000€.

Žao mi je da je Ivica Puljak otezao s njegovim usvajanjem do 3. godine mandata, unatoč obećanju iz svog programa da će ga usvojiti u prvoj godini mandata.

Važno je da se što prije sazovu direktori gradskih firmi i razradi plan provođenja Strategije', naveo je Šuta.

Vaša reakcija na temu