Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ŠUTIN KOMENTAR: Ivica Puljak se pokazao kao 'Splitski Grinch'

ŠUTIN KOMENTAR: Ivica Puljak se pokazao kao 'Splitski Grinch'

Osvrnuo se na jučerašnju sjednicu Vijeća

Tomislav Šuta, predsjednik splitskog HDZ-a, komentirao je jučerašnju sjednicu splitskog Gradskog vijeća. 

'Jučer smo na Gradskom vijeću jasno pokazali našu ulogu konstruktivne opozicije. Ivica Puljak opet je odbio naše amandmane koji bi unaprijedili životni standard naših sugrađana. Najviše zabrinjava to što nije imao sluha za pomoć mladim obiteljima i socijalno ugroženima', naveo je Šuta i dodao kako je jedan od 'najjasnijih primjera Puljkove nesposobnosti organizacija Adventa u Splitu'. 

'Split zaslužuje bolje, a trenutna administracija je svojom tromošću ubila pozitivnu klimu koja mora postojati da bi se advent kvalitetno organizirao, a potom i privukao ljude. Ivica Puljak se pokazao kao 'Splitski Grinch', a prazne adventske alibi kućice ne znače nikome ništa.

Propustio je i priliku da ukine porez na potrošnju, dok istovremeno povećava porez na dohodak, što direktno utječe na smanjenje plaća i poskupljenje života u Splitu. Ovo je neprihvatljivo i pokazuje nebrigu za dobrobit građana.

Nažalost, ni nakon 3 godine mandata Ivica Puljak nije uspio isprofilirati nikakvu prepoznatljivu politiku jer na sve društvene skupine gleda podcjenjivački s visoka te je svađalački nastrojen. Slušanje građana mu nije opcija.

Zato zajedno sa svojim kolegama stojim čvrsto u svojoj namjeri da budemo glas razuma i konstruktivne promjene. Nećemo odustati od borbe za bolji i prosperitetniji Split', poručio je Šuta.

Vaša reakcija na temu