Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sutra će se u Beogradu organizirati misa i ispraćaj Mateja

Sutra će se u Beogradu organizirati misa i ispraćaj Mateja

Tijelo će biti izloženo u crkvi sv. Ante od 15 sati

Tijelo Mateja Periša bit će ispraćeno sutra iz crkve svetog Ante u Beogradu za Split, gdje će biti sahranjen, objavila je danas Beogradska nadbiskupija, prenosi Index.

Tijelo će biti izloženo u crkvi od 15 sati, a u 17 sati će biti ispraćaj koji će predvoditi beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar, javljaju srpski mediji.

Podsjetimo, danas je potvrđeno da je mladić čije je tijelo pronađeno jučer u Dunavu Matej Periš. Kako piše Telegraf, DNA analiza je dokazala da se radi o nestalom Splićaninu. Uzrok smrti je, kako se i pretpostavljalo, utapanje, pokazala je obdukcija. Bit će napravljena i toksikološka analiza, ali ti se rezultati očekuju tek za nekoliko tjedana.

Njegovo tijelo izvukli su mornari jučer ujutro oko 9.30. Tijelo je pronađeno na mjestu koje se zove Ada Huja, a nalazi se nizvodno od Velikog ratnog otoka, na ušću Save u Dunav koje je više puta bilo temeljito pretraživano. DNA analiza je rađena po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu.

Veleposlanstvo RH u Beogradu će u suradnji s obitelji i srpskim institucijama u najkraćem mogućem roku provesti sve formalnosti i procedure potrebne da bi obitelj Mateja Periša preuzela i prevezla u Hrvatsku njegovo tijelo.

Vaša reakcija na temu