Foto: Pixabay SVI U KLUPE Od ponedjeljka svi učenici i studenti su na nastavi uživo

SVI U KLUPE Od ponedjeljka svi učenici i studenti su na nastavi uživo

Dozvoljeno je održavanje praktične nastave

Odluka za organiziranje nastave koja je donesena 8. travnja 2021. godine za područje Splitsko-dalmatinske županije izmjenjuje se na način da svi osnovnoškolci, srednjoškolci te studenti od idućeg tjedna (ponedjeljak, 10. svibanj) nastavljaju s nastavom po modelu 'A' odnosno neposredno u školi, izvijestio je Stožer.

- Napominjemo kako je zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje se bilježi pad broja novooboljelih osoba i temeljem preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, a uzimajući u obzir i kraj akademske godine, donesena Odluka o vraćanju učenika i studenata u škole/na fakultete - dodali su.

Također, dozvoljeno je održavanje praktične nastave.

- Molimo Vas da se pridržavate svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u slučaju promjene epidemiološke situacije te eventualne nove Odluke za organiziranje nastave bit ćete na vrijeme obaviješteni - poručuje Stožer.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(97143, "");
Pregledaj komentare