Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić TEŠKE OZLJEDE Jedan muškarac premlatio ženu u stanu u Makarskoj, a drugi napao ženu u kući u Solinu

TEŠKE OZLJEDE Jedan muškarac premlatio ženu u stanu u Makarskoj, a drugi napao ženu u kući u Solinu

Oboje su uhićeni, a ženama je pružena pomoć liječnika

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda policija je osumnjičila 37-godišnjaka koji je prije dva dana premlatio 31-godišnju ženu u stanu u Makarskoj. 

Nanio joj je teške tjelesne ozljede. Policija je utvrdila da joj je u napadu nanio više ozljeda, a na predjelu glave je zadobila tešku ozljedu zbog koje je operirana. Nakon istrage je protiv nasilnika podnesena kaznena prijava.

Policija provodi istraživanje nad muškarcem koji je u Solinu napao 45-godišnjakinju. Napao ju je u kući, sinoć oko 22 sata. 

Žena je zbog teških tjelesnih ozljeda prebačena u bolnicu gdje joj je pružena pomoć liječnika, a muškarac je uhićen te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje. 

Vaša reakcija na temu