Tommy otvorio hipermarket u Supetru, a s njim i 40 novih radnih mjesta

Tommy otvorio hipermarket u Supetru, a s njim i 40 novih radnih mjesta

Potrudili su se kupcima osigurati poseban doživljaj

Trgovački lanac Tommy danas je otvorio novo prodajno mjestu u Supetru na otoku Braču, na adresi Žedno-Drage 1.

- Hipermarket Tommy u Supetru suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo - poručuju iz Tommyja.


Površina korisnog prostora premašuje 1800 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a iz Tommyja posebno ističu odjele svježeg mesa, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva s dnevno svježom ponudom proizvoda.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i 4 brze-samoposlužne blagajne, moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.


Ova značajna investicija Tommyja rezultirala je otvaranjem novih 40 radnih mjesta.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude. Tommy je tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim hipermarketom u Supetru, dodatno povećava svoj tržišni udio u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51156, "");
Pregledaj komentare