Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tommy stipendira učenike: Financijska potpora i sigurno zaposlenje

Tommy stipendira učenike: Financijska potpora i sigurno zaposlenje

Ostvarena je suradnja sa Srednjom školom Braće Radić iz Kaštel Štafilića

Kontinuirani razvoj poslovanja i širenje prodajne mreže stvaraju potrebu za stručnim kadrovima u Tommyju.

Mnoga zanimanja su deficitarna a tržište rada je vrlo izazovno, pa je stoga potrebno osmišljeno i sustavno pristupiti privlačenju kadrova i njihovom profesionalnom razvoju.

Kao renomirani poslodavac Tommy provodi politiku upravljanja ljudskim resursima kojom nastojimo privući mlade i obrazovane kadrove svih profila a koji su potrebni za odvijanje poslovnih procesa.

Na tom tragu uspostavljena je suradnja sa Srednjom školom Braće Radić iz Kaštel Štafilića u sklopu koje će Tommy stipendirati učenike koji se školuju za zanimanje mesar, čime se učenicima koji se obrazuju u tom trogodišnjem programu pruža prilika za primanje stipendije u iznosu od 220 € mjesečno za vrijeme trajanja školske godine.

Svi učenici koji se upišu u prvi razred trogodišnjeg obrazovnog programa mesar ostvaruju mogućnost stipendije, dok učenici viših razreda mogu ostvariti stipendiju uz pozitivno mišljenje Nastavničkog vijeća.

Osim financijske potpore tijekom školovanja, učenici koji se odluče za zanimanje mesar imaju mogućnost sigurnog zaposlenja nakon završetka školovanja, kao i mogućnost profesionalnog razvoja unutar sustava Tommyja.

Ovo je jedna u nizu suradnji koje Tommy posljednjih godina realizira sa srednjoškolskim i visokoškolskim ustanovama, sa ciljem potpore razvoju stručnim kompetencija mladih ljudi koje su primjenjive u gospodarstvu.

Više o programu možete saznati na poveznici.


Vaša reakcija na temu