Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža TOMMY STUDENTSKA SRIJEDA Prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji nudi popust studentima na cjelokupni asortiman

TOMMY STUDENTSKA SRIJEDA Prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji nudi popust studentima na cjelokupni asortiman

Novi projekt maloprodajnog tržišnog lider u Dalmaciji razveselit će studente diljem Hrvatske

Trgovački lanac Tommy, maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji i jedna od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj, danas je predstavila novi projekt ‘Tommy studentska srijeda’. U svom poslovanju, dugom više od tri desetljeća, pokazali su kako je društveno odgovorno poslovanje jedna od njihovih strateških odrednica, pa je tvrtka sponzor i donator brojnih sportskih klubova, kulturnih, društvenih i humanitarnih događanja, te institucija i pojedinaca. Tako je danas u hipermarketu Tommy Pima 3 predstavljen novi projekt koji je nastao u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu. 

- U nizu dosadašnjih projekta mi smo imali aktivnosti koje su se ticale novorođene djece, kao i one vrtićkog i školskog uzrasta, umirovljenika, a sada smo se odlučili pomoći studentima jer su perspektivno najvažnija skupina društva. Split je sveučilišni centar i želimo omogućiti studentima bolji standard života. Ova pogodnost će im omogućiti da povoljnije kupuju, a pogotovo je važna stavka za budžet onima koji žive samostalno i primorani su kupovati namirnice - kaže Dario Mamić, direktor korporativnih komunikacija u Tommyju, te ističe kako u ovim pogodnostima mogu uživati studenti iz cijele Hrvatske.

Tommy posluje u 226 prodajna mjesta u Hrvatskoj, rasprostranjenih u devet hrvatskih županija i gradu Zagrebu. 

- Svake posljednje srijede u mjesecu svi studenti uz predočenje dokumenta, takozvane 'iksice', imaju pravo na popust u iznosu od deset posto na cijeli asortiman, a što uključuje i proizvode na akciji. Mi smo tržišni lideri i u svim našim poslovnicama studenti mogu ostvariti ovu pogodnost. Niti jedan trgovački lanac nije imao ovakvu aktivnost u Hrvatskoj, mi smo prepoznali važnost potpore studentima s intencijom da ovo bude nacionalni projekt - zaključio je direktor tvrtke koja zapošljava više od 4300 djelatnika. 

Splitsko sveučilište jedinstveno je po pitanju kvalitete studentskog života, ali će ova pogodnost uvelike značiti studentima, zaključio je Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

- Velika novost za sve studente u Hrvatskoj, pogotovo za one koji studiraju na Sveučilištu u Splitu, je suradnja s tvrtkom Tommy. Naime, studenti će određenim srijedama u mjesecu ostvariti deset posto popusta na cjelokupni asortiman. Ovo je hvalevrijedan projekt ne samo za studente, već i za njihove roditelje koji ih često financiraju. Ovo je odlična mjera u doba inflacije, a studenti su tu u velikom deficitu po pitanju financija. Drago mi je da je projekt pokrenut iz Splita, ali isto tako smo ponosni što obuhvaća cijelu Hrvatsku. Proveli smo anketu među studentima koji su oduševljeni ovom inicijativom, a naglasio bih i kako je velik broj onih koji žive o svom trošku u stanovima i njima će zasigurno ovo najviše značiti. Ovo je konkretna mjera koja će svim studentima itekako pomoći - zaključio je Šarić.

Otkrio je kako je sve pokrenuto na njihovu inicijativu, a tvrtka Tommy je velikodušno prihvatila i dala im još veće pogodnosti od očekivanih. 

- Iznenadili smo se kada su nam rekli da se akcija odnosi na cijeli asortiman. Dogovorili smo suradnju za ovu akademsku godinu, a nadamo se da će se suradnja produžiti i idućih godina. Nadamo se da studentska srijeda neće biti rezervirana samo za izlaske, već i za povoljniju kupovinu - zaključio je predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Prvu Tommy studentsku srijedu studenti mogu iskušati već sutra. Zato dragi studenti, trk u prvu poslovnicu.

@dalmatinskiportal TOMMY STUDENTSKA SRIJEDA Prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji nudi popust studentima na cjelokupni asortiman #studenti #pogodnosti #iksica original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu