Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TOP-PLIN Trebate li brzu i besplatnu dostavu plinskih boca na području Kaštela, Solina i Trogira?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TOP-PLIN Trebate li brzu i besplatnu dostavu plinskih boca na području Kaštela, Solina i Trogira?

Tvrtka je ovlašteni INA-in partner

Tvrtka Top-plin, ovlašteni INA-in partner, vrši besplatnu dostavu plina za kućanstvo i ugostiteljstvo na području Kaštela, Solina i Trogira. Radi se o besplatnoj i brzoj dostavi uz besplatnu montažu i zamjenu gumice.

Treba naglasiti da tvrtka Top-plin garantira vrhunsku kvalitetu, jamči količinu, tehničku ispravnost i sigurnost. Djelatnici ove tvrtke, po potrebi će pružiti i stručni savjet, a dostavu naručenog plina vrše unutar jednog sata.


- U ponudi imamo sve vrste boca za domaćinstvo, ugostiteljstvo također i za viljuškare. Za više informacija i narudžbu plina građani može se nazvati njihove telefonske brojeve 021 226 336 i 099 222 55 99 - poručili su.

Brojni klijenti do sada su ocijenili vrhunskim ocjenama rad ove tvrtke. 

Vaša reakcija na temu