Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TOTALNA ČISTKA Puljak miče sve članove iz upravnih odbora i nadzornih odbora gradskih firmi

TOTALNA ČISTKA Puljak miče sve članove iz upravnih odbora i nadzornih odbora gradskih firmi

Gradonačelnik je najavio jedan javni poziv za sve upražnjene funkcije

Gradonačelnik Ivica Puljak je razriješio sve članove upravnih vijeća, a kako nadzorne odbore ne može samostalno, predložio je skupštinama gradskih firmi da opozove gradske predstavnike. Po funkciji, podsjetimo, gradonačelnik je predsjednik skupštine komunalnih tvrtki.

U Upravnom vijeću Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan neće više sjediti Mirko Ruščić, Nikola Večernik, Dinka Ružević te Irena Gracin.

Iz Zlatnih vrata odlazi Kristina Nuić Prka.

Krešimir Čaljkušić i Edita Grubišić razriješeni su iz DES-a.

Iz nadzornih odbora Parkova nasada prijedlog je za opozivom Ante Šunjića, Anite Tomić, Marije Mrdeža i Tomislava Režića.

U Stanoupravi neće biti Hrvoje Balić, Igor Stanišić, Željka Kerum Topalušić i Dijana Livaja.

Skupštini Splitske obale se predložilo da iz Nadzornog odbora otiđu Željko Kerum, Saša Horvat i Ivica Bašić, a iz Čistoće Nevenka Bečić, predsjednica, Nenad Periš, Petar Ljubičić i Maja Colić.

Andrea Tomić, Domagoj Bajić i Jadranka Pastuović će otići iz firme Žnjan, iz Prometa Dražen Delić, Mato Zeljko, Miljenko Modrić, Petar Varvodić, Marko Franić, Vlado Tandara, Mirko Ramljak, Jurica Jurišić i Edita Grubišić.

Lucijan Katić, Jozo Šitum, Božo Zadro i Ivana Serdarević bi trebali biti opozvani iz Split parkinga.

Jednaka je sudbina i u Vodovodu i kanalizaciji za Ivana Peronju, Ivicu Katića, Mirandu Ivanišević Dvornik, Antu Mušu, Milana Stojića i  Zlatka Čaljkušića te u Lovrincu za Željka Đapića, Mirka Đikića, Josipa Gojaka i Damira Margetu.

Prošli tjedan, podsjetimo, gradonačelnik je najavio jedan javni poziv za sva upravna vijeća, a razrješenje je, očito, prvi korak.

Vaša reakcija na temu