Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGEDIJA U KRUŠVARU 'Obitelj nije znala da im je sin nastradao'

TRAGEDIJA U KRUŠVARU 'Obitelj nije znala da im je sin nastradao'

Privedeni i preminuli su bili u ranim tridesetima

Nedaleko od mjesta gdje se dogodila tragedija u Krušvaru živio je 32-godišnji Ivan s roditeljima i bratom.

Otac nam je u suzama samo kazao da ne zna ništa što se dogodilo, a da je to tako, svjedoče i mještani. Satima nakon događaja, kažu, roditelji nisu znali da im je mrtav sin, nitko im nije javio.

- Jutros iza osam sati izašla sam nahraniti blago, pričala sam s njegovom majkom o potresu. Nije nesretna žena ništa znala - priča nam.

O ustrijeljenom mladiću ima samo riječi hvale.

- Što očima vidi, rukama napravi. Ma i oko kompjutera se razumio, sve. Privatno je radio. Bože moj, 'ko zna šta se dogodilo...- govori susjeda.


Policija još nije utvrdila radi li se o ubojstvu, samoubojstvu ili nesretnom slučaju. Neslužbeno doznajemo da nije bilo većeg okupljanja, a da će privedeni Marko svakako odgovarati zbog sprječavanja ulaska hitnih službi na mjesto tragedije. Marko je, podsjetimo, živio u iznajmljenoj kući s djevojkom preko puta svojih roditelja. Nesretan događaj se odvio oko četiri sata ujutro, mještani nisu čuli hitac, samo su vidjeli više policijskih vozila i hitnu pomoć kako jure kroz mjesto.

Vaša reakcija na temu