Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tražite posao? Evo tko u Dalmaciji traži radnike

Tražite posao? Evo tko u Dalmaciji traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja za posao u 10 tvrtki

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Makpharm d.o.o. traži stručnog suradnika (m/ž) na području Dalmacije. Rok za prijavu je 1. studenog 2021. Od kandidata se zahtijeva visoka stručna sprema, a radno mjesto obuhvaća promociju lijekova u distribuciji tvrtke, stoga je poželjno da je kandidat magistar farmacije, doktor medicine ili veterinarske medicine. Poslodavac će se pobrinuti za stimulativna primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavi se

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave traju do 5. studenog 2021. Poslodavac nudi stabilan posao i konkurentnu plaću te dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju. Prijavi se putem linka!

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podršku (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 6. studenog 2021. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavi se!

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava poslovođu (m/ž) u Splitu. Prijave traju do 4. studenog 2021. Posao uključuje kontrolu operativnih uvjeta u veleprodajnom centru, kontakt s dobavljačima i odjelom nabave te osiguranje maksimalnog zadovoljstva kupaca. Prijavi se ovdje!

‎CCPORTER Sp. z o.o.‎ traži osobu koja će obavljati posao junior back office specialista (m/ž)‎ iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavi je 14. studenog 2021. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i pobrinut će se za svu potrebnu opremu za rad (osobno računalo i slušalice). Prijavi se!

Deltron d.o.o. zapošljava električara (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijaviti se može do 31. listopada 2021. Za posao je potrebna srednja stručna sprema, 2 godine radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Dok će se poslodavac pobrinuti da trud i rad budu adekvatno nagrađeni. Prijavi se putem linka!

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati od kuće. Rok za prijavu je 18. studenog 2021. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavi se putem linka!

AA Euro Croatia d.o.o. traži koordinatora prometa – odjel marketinga (m/ž), koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Prijave traju do 13. studenog 2021. Poslodavac nudi mogućnost potpunog rada od kuće, 6 mjeseci honorarnog ugovora i plaćanje na tjednoj osnovi. Prijavi se putem linka!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž). Mjesto rada je Knin. Prijaviti se može do 31. listopada 2021. Traži se osoba sa završenom visokom stručnom spremom, magistar farmacije i uz to su za posao potrebne dobre organizacijske, koordinacijske te komunikacijske vještine. Prijavi se!

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži operatora – blagajnik u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Solinu. Prijave traju do 15. studenog 2021. Poslodavac omogućuje obuku za kandidate bez iskustva, dodatke za noćni rad i dodatna stimulativna primanja te rad u ugodnoj atmosferi. Prijavi se ovdje!

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Vaša reakcija na temu